marți, 11 august 2009

Cum infectează derbedeii de la Petru Vodă minţile plebei iubitoare de farmece – episodul 1 – impostorul Ioan ŞişmagolanAstăzi vom începe serialul numit: Cum infectează derbedeii de la Petru Vodă minţile plebei iubitoare de farmece?
În episodul 1 ne vom ocupa de problema "părinţilor" de la Petru Vodă, cu precădere de „părintele” Ioan Şişmagolan, numărul 2 în mănăstire după Guru Justin. „Părintele” Ioan Şişmagolan are Schima Mare sau Îngerescul chip.
Ce înseamnă acest lucru?
Schima Mare luată de un monah presupune ruperea acestuia de lume şi plecarea lui în pustie. „Fratele” Şişmagolan s-a rupt într-atât de mult de lume încât a devenit un al doilea Adrian Păunescu cu al său Cenaclu Flacăra. Conferinţele megalomanice în care sunt discutate probleme foarte actuale precum: scăparea de farmece şi blesteme şi implantarea de CIP-CIRIP-uri în cap, adună o mulţime de oameni orbiţi de prostia acestui domn. Mai mult, „fratele” impostor Şişmagolan este şi un foarte bun blogger. Observăm din poza de mai jos ce „asemănare” izbitoare este între ocupaţiile lui Şişmagolan şi nevoinţele cuvioşilor autentici, unii trecuţi în rândul sfinţilor pentru viaţa lor curată.

Zi-ne şi nouă „părinte” Şişmagolan:
După asumarea „ciberneticului chip”, ai mai multă inspiraţie atunci când pui la cale atacuri nesimţite la adresa ierarhiei şi a Patriarhului României?
La ce drăcovenii te uitai „părinte” acolo pe laptop, aşa de concentrat? Laptopul ca şi paşaportul biometric sunt armele satanei (cum spunea Guru Justin) aşa că aruncă-le pe foc imediat!
Între mine şi matale, fie vorba: Din ce bani ţi-ai luat laptopul? Din banii pe care îi primeşti din mâinile acelor oameni care vin cu maşina la sfinţit la mănăstire, pe motivul că preotul lor din parohie nu are har sau din banii pe care îi primeşti din mâinile acelora care cumpără cărţi sectante şi reviste dubioase -(P)Rost – de la pangarul mănăstirii?
Voi fi sigur blamat cu replica: „Ci ai măi băietii cu părinţălul nostru? Ci dacî ari lieptop? Ci ti interiseazî pi tini la ci si uitî părinţălul pi lieptop? Dacî ni disleagî di bliestemii şi di farmicii şi dacî ne ghiceştii viitorul e un părinţăl vriednic!”
Zilele trecute a venit cineva din vizită de la Petru Vodă şi mi-a zis: Măi, să vezi ce predică „duhovnicească” a ţinut părintele Şişmagolan! Ne-a zis că Patriarhul României e eretic, că nu trebuie să ascultăm de ierarhie, că trebuie să citim în fiecare zi Acatistul pentru morţi (între noi fie vorba, o inovaţie petruvodistă, pe cât de aberantă, pe atât de ocultă), că trebuie să mergem la guru care să ne ghicească în cafea, că trebuie să ne uităm la emisiuni de tipul REMEMBER MICHAEL JACKSON şi nu la TRINITAS TV, că trebuie permanent să citim LIBERTATEA şi nu ZIARUL LUMINA, că este de modă veche ca schimonahii să mai stea în peşteră în rugăciune, ci că noul trend este ca aceştia să aibă laptop cu internet wireless ca „preacuvioşia” sa.
M-am „bucurat” să aud că la Petru Vodă se „respectă” cu stricteţe canoanele şi că părinţii de acolo se „străduiesc” să aibă o viaţă cât mai duhovnicească prin: blogging, piraterie pe internet, distribuire de materiale sectante, îndemn la ură şi cel mai grav, închinare la mamona – neascultarea de ierarhie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.