luni, 23 martie 2009

Aseară, la Iasi, s-a petrecut o mare excrocherie

Joi, 19 martie 2009, ora 22.00, la Teatrul Luceafărul din Iaşi a avut loc conferinţa „Noul Babel european şi prigoana împotriva creştinilor”, susţinută de ieroschimonahul Hrisostom Manolescu şi scriitorul Danion Vasile. Sala – de 500 de locuri – a fost arhiplină, mulţi stând în picioare. S-a vorbit despre direcţiile în care Uniunea Europeană prigoneşte credinţa ortodoxă (cerând intrarea femeilor în Sfântul Munte Athos, scoaterea orelor de religie din şcoli, promovarea ecumenismului prin controversata Chartă ecumenică, adoptarea legislaţiei privitoare la drepturile homosexualilor, dezincriminarea incestului, introducerea actelor biometrice cu microcip). Spre sfârşitul conferinţei s-a făcut referire la cinstirea mărturisitorilor ortodocşi anticomunişti, modele de rezistenţă creştină pentru vremurile noastre.

După cum observaţi a fost vorba despre o parodie de conferinţă, o adunare ţinută în cinstea prostimii "dreptslăvitoare", prostime care l-a pus pe Danion Vasile ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Deci să recapitulăm:

A fost o conferinţă la Iaşi, ţinută de un părinte Ieroschimonah, care potrivit statutului său ar fi trebuit să stea în mânăstire, mai ales că este ieroschimonah. Dar părintele este un nou Ioan Gură de Aur, uitaţi-vă si la numele său. Aşa că a decis să lase mănăstirea, rugăciunea, ascultarea şi să iasă în lume de parcă ar fi fost ultimul sfânt rămas în viaţă.

Celălalt participant Danion Vasile este cunoscut pentru "inteligenta" sa uimitoare. Să le fie ruşine celor care încă nu i-au acordat titlul de conducător de doctorat pentru mulţimea de cărţi scrise. (cărţi alcătuite ştiinţific şi insuflate de Duhul Sfânt). Acest "vrednic" bărbat, consider eu, că este un "sfânt" chiar de pe acest pământ. Ne vesteşte Apocalipsa şi doreşte să ajungă la desăvârşire precum odinioară, Charles Russel (pentru necunoscători, întemeietorul sectei Iehoviste). Consider că el va fi următorul patriarh.

Aceşti doi "luminători" au pus de o conferinţă, unde s-au discutat teme foarte interesante din teologie precum: cine este ierarhia, ce este ierarhia, de ce avem nevoie de ierarhie, astfel încât concluziile au fost că nu avem nevoie de ierarhie şi că trebuie să o luăm pe calea protestantilor unde nu exista ierarhie si ascultare.

Sfântul Danion, a mai precizat că va dona toţi banii din cărţile sale, unui centru de creştere a viermilor de mătase, ca să aibă si ei ce mânca.

Dar la sfârşitul conferinţei, MINUNE!!! O cutiuţă cu OASE, adusă de fratele DANION de pe nu ştiu unde a început să miroasă a mir. VAAII!!!! Ce minune Dumnezeule!!!

Bănuiesc că v-ati prins că este vorba de o excrocherie, pusă la cale de aceşti doi nenorociţi, mai ales că au pus săracii oameni să pupe oase. Dacă vor să pupe oase să se ducă in cimitir că au destule.

Sfântul Sinod, singura autoritate, nu a canonizat oasele lui DANION.

Diavolul se poate transforma si in inger de lumină (asta pentru cei care chiar cred ca a inceput să miroasa in sala)

Dacă intr-adevar sunt moaste, de ce Sfântul Danion, care este un LAIC a îndrăznit să le poarte în mână. După credinţa ortodoxă, a noastră, nu a celor doi schismatici si sectanti, nici măcar un diacon nu are voie sa tina moaste in mana!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.