miercuri, 25 martie 2009

Măturatul pe jos cu ierarhia....o virtute pentru sectantii petruvodisti

"Mergand invatati toate neamurile, botezandu-le in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" (Matei XXVIII, 19). Iată cuvintele Mântuitorului de acum aproape 2000 de ani. Din aceste cuvinte noi, creştinii ortodocsi avem învăţătura conform căreia Mântuitorul a trimis la propovăduire pe apostolii Săi, apostoli care la rândul lor au aşezat în cetăţi episcopi, transmiţându-le astfel puterea învăţătorească şi slujitoare.

De aceea spunem că acest Sinod al nostru, al BOR de astăzi este fidel păstrător al acestei puteri.

Au existat de-a lungul timpului oameni care au contestat ierarhia, dar care au ajuns să dea la o parte prin contestarea ierarhie invăţături fundamentale ale Bisericii. Luther este un exemplu.

Biserica noastră Ortodoxă Română este greu încercată în aceste zile de un nou curent sectant născut chiar în sânul ei, curentul neoprotestant Petruvodist. Este bine să radiografiem profilul unui petruvodist:

Bărbatul laic petruvodist: Un tip cu probleme psihice grave, de obicei nehirotonit . Are o barbă de cele mai multe ori ingrijită pentru că părintele GURU ii indeamnă să fie cât mai arătoşi pentru a atrage femeile petruvodiste. Nu se îmbracă niciodată la cravată şi costum, ci adoptă niste pantaloni de culoare deschisă, eventual cu o cămaşă şi o vestă pe deasupra. Ca ocupatie principală are afacerile cu cărti religioase, afaceri unde se invârt sume enorme, iar ca ocupatie secundară confecţionarea de afişte apocaliptice şi de afişe în care îşi bate joc de Sfântul Sinod şi de chipul patriarhului. Genul de muzică ascultat este muzica psaltică cu precădere: Moise Monahul - primul autor de manele bisericesti si Divna Ljubojevic - prima cucoană protopsalt, care cântă şi ea tot manele bisericeşti. Principalul complex al laicului petruvodist este acela că nu e hirotonit.Două exemple de laici petruvodisti: Dan Ion Sile şi Claudiu Mai Târziu - director al revistei (P)Rost.

Bărbatul monah petruvodist: La fel ca si cel laic, bărbatul monah petruvodist este un tip cu grave probleme psihice. Îmbrăcămintea este cât se poate de rufoasă, pentru a părea cât mai smerit. În mănăstire monahul petruvodist face diferite ascultări înalte precum: tipărire de cărţi petruvodiste, spargeri de site-uri, tipărire de afişe anarhice...şi ma opresc aici ca sa nu va smintesc. Monahul petruvodist face totusi lucruri care sunt impotriva vointei lui GURU. Conduce masina, vorbeşte la mobil, scoate bani de pe card (toate unealte ale diavolului după invatatura lui GURU). Este demnă de amintit aria în care monahii petruvodisti au ascultare de la GURU să se miste. GURU nu le dă voie să meargă departe să iasă din mănăstire, le dă voie să meargă doar până în Parlament şi la B1 Tv. Atat! Ce? Vi se pare mare distanta Neamt - Bucureşti? Monahul petruvodist este foarte "supus" ierarhiei, atât de supus încât la orice ieşire în public mătură cu ea pe jos. Monahul petruvodist este de asemenea şi foarte duhovnicesc şi foloseşte cuvinte înălţătoare de genul: "comunist împuţit", "turnător nenorocit" etc. Monahul petruvodist se aşează pe sine deseori în locul lui Dumnezeu judecând: Patriarhi, Mitropoliti, Episcopi, etc. Monahul petruvodist hotărăste de asemenea cine se duce in rai sau in iad.

Femeia petruvodistă: Femeia petruvodistă este şi ea prinsă de "flama" lui GURU. Numai că în capul femeii petruvodiste are loc un amestec de credinţe şi practici oculte greu de imaginat. Femeia petruvodistă consultă horoscopul zilnic din Libertatea si merge la ghicitoare şi la descantatoare. Femeia petruvodistă este permanent urmărită de teama de farmece de aceea se duce des la GURU să o reboteze punându-i de cele mai multe ori numele de IUSTINA. Femeia petruvodistă este de cele mai multe ori pupătoare de oase necanonizate de BOROAIA. Cat priveste vestimentatia, femeia petruvodistă se îmbracă cu o rochie care ajunge sub tălpi, o maleta şi un batic de babă pe cap. Femeia petruvodistă este frustrată în cele mai multe cazuri de faptul că nu poate fi si ea preot si că nu poate intra in Muntele Athos sau la Frăsinei. Ca si bărbatul ei, femeia petruvodistă face judecăţi de valoare şi mai grav judecă ierarhia. În ce hal am ajuns?! Un om cu plinătatea harului este judecat de o femeie petruvodistă?!!! In timpul slujbelor, femeia petruvodista sta într-o pozitie lesinanda în cel mai bun caz, iar in cel mai rau, într-o pozitie de rugăciune musulmană (cu fundul in sus).

Acestia atacă Biserica, clerul, ierarhia şi oamenii curati din Biserică!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.